Mediașul Civic


PSD, PDL, PNL, „Mișcarea vioaie de stânga”, „Grupul etnic azer din România”… Toate ne-au obosit!

Prin figurile zâmbărețe ale membrilor, gata să promită culegerea lunii de pe cerul emisferei nordice; însoțite imediat de minciuni cu carul, delapidări monstruoase de bunuri publice ori gâtuiri constante de afaceri oneste.

Sub cârma lor, orașul s-a cufundat adânc în cenușiu, și-a pierdut averile, s-a împopoțonat de clădiri ale unei mândrii nerușinate, dar lipsite de cel mai elementar gust. Orașul este plin cu „bombe cu ceas” de tip „Colectiv”, prin care zburdă numai câinii vagabonzi, pentru că fierul s-a prăduit demult.

Toate sunt patronate de neglijență și fără cel mai mic interes pentru efectul exploziilor viitoare.
Partidele se reformează? De sus în jos? De ce nu și de jos, din Mediaș adică? S-o vedem și pe asta! Nu doar de la distanță, ori de lângă sediile lor, ci veghindu-le nebuniile, strâmbătățile și nerușinările celor pe care i-au împins în față, ca port-drapele, pe post de primari sau consilieri. Vrem să le vedem sistematic deconturile, calendarul promisiunilor și eficiența în administrație. De nu, le vom cere să plece; cât de repede.

Dacă nu vor suporta rușinea de fi arătați sistematic cu degetul și reclamați la poliție, DNA ori la alte instituții de control ale statului, ar fi bine să se mute cu totul din oraș.